NB I

Kettő itt, kettő ott, tehát iksz

A Győri ETO döntetlent játszott bolgár ellenfélével a törökországi edzőmérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az özönvízszerű esőzés miatt nem Belekben, hanem Side városában lépett pályára utolsó felkészülési mérkőzésén a Győri ETO FC. Tarmo Kink betegsége miatt nem játszhatott. Az első félidő ETO-lehetőségekkel indult, három-négy alkalommal is megszerezhette volna a vezetést a magyar csapat, de mindezt elmulasztotta. Nem úgy a Burgasz: a bolgárok a 31. és a 34. percben is gólt szereztek, így a félidőre megnyugtató előnnyel mehettek.

A második félidőben előbb Koltai gólját les címén érvénytelenítette a játékvezető, majd az ETO nyomása eredményt hozott. Kronaveter szabadrúgásból volt eredményes, majd egy baloldali akció végén Kalmár készítette le lövésre a labdát Nicorecnek, aki a hálóba lőtt. 2-2 után is volt még lehetősége az ETO-nak, de az eredmény már nem változott, így döntetlennel zárta a beleki edzőtábort a magyar bajnoki listavezető.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Győri ETO FC – Csernomorec Burgasz (bolgár) 2-2 (0-2)

Side, Törökország

Győr: Sztevanovics (Molnár) – Svec (Tokody), Lipták (Djordjevic), Had (Lang), Völgyi – Kamber, Trajkovics (Kronaveter), Pátkai (Kalmár) – Andrics (Nicorec), Koltai (Kvilitaia), Varga (Strestík). Edző: Pintér Attila

Gólszerzők: Kronaveter, Nicorec

Olvasói sztorik