NB I

Az oroszok ellen nem megy

A Győri ETO 2-0-ra kikapott az orosz Krilija Szovjetov csapatától a törökországi Belekben rendezett felkészülési mérkőzésen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A magyar csapat már húsz perc után kétgólos hátrányban volt, és az eredmény ezután már nem változott. A csapatból ezúttal Sztanisics, valamint a hétvégi meccsen megsérült Pilibaitis mellett az észt Tarmo Kink sem játszott, mert már két napja beteg, így nem biztos, hogy pályára léphet a csapat utolsó edzőmérkőzésén – írja a klub honlapja.

Az első félidőben az oroszok jutottak előnyhöz, paraguayi légiósuk, Luis Caballero kétszer is kihasználta a győriek védelmi hibáját, és bevette a kaput, előbb a 15., majd a 21. percben. Az ETO legnagyobb lehetősége Kronaveter előtt adódott, aki a 32. percben tíz méterről lőhetett kapura, de nem sikerült a szépítés. A második játékrészben szinte valamennyi poszton cserélt Pintér Attila vezetőedző, de kiegyenlített játék mellett ritkán kerültek veszélybe a kapuk, és már az eredmény sem változott.

Az ETO-ra pénteken még egy meccs vár, akkor a bolgár Csernomorec Burgasz lesz az ellenfél.

Nemzetközi felkészülési mérkőzés

Győri ETO FC – Krilija Szovjetov (orosz) 0-2 (0-2)

Belek, Törökország

Győr: Sztevanovics – Svec (Lang, 60.), Lipták (Djordjevic, a szünetben), Had (Takács Á., a szünetben), Völgyi (Tokody, 60.) – Kamber, Pátkai (Kalmár, 60.), Kronaveter (Trajkovics, a szünetben) – Varga R. (Dudás, a szünetben), Strestík (Andrics, a szünetben), Koltai (Kvilitaia, 60.). Edző: Pintér Attila

Gólszerző: Caballero (15., 21.)

Olvasói sztorik