NB I

Vajon tartható-e a határidő?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Annak érdekében, hogy felgyorsuljon az egri stadionvilágítási program, belépett a folyamatba Harmati László. Az üzletember kapcsolatai, tapasztalatai és anyagi lehetőségei jóvoltából jelentősen hozzájárulhat ahhoz, hogy a február 20-i határidőig felgyúljanak a fények a Szentmarjay Tibor Városi Stadionban – írja a klub hivatalos honlapja.

Azt most még nem tudni, hogy sikerül-e tartani a határidőt, ám az bizonyos, február 20-án a Győri ETO csapatát Ligakupa-mérkőzésen fogadja az újonc. A kezdési idő 13 óra, vagyis a mesterséges fény megléte nem alapfeltétel, a tavaszi idény hátralévő találkozóinak kimenetele szempontjából azonban elengedhetetlenül fontos.

Az NB I-es lét meghosszabbítása az erősítésektől is nagyban függ. Eddig hivatalosan érkezőről még nem lehet beszámolni. Tímár Krisztián egyelőre csak szóban kötelezte el magát az egriekhez és Braniszlav Vukomanovicsot sem köti még megállapodás az egylethez. A szerb balhátvéd játszott az FC Hatvan elleni edzőmeccsen, ahonnan viszont Németh Norbert, Preklet Csaba, Farkas Ádám, Dusan Pavlov, Szasa Dobrics és Zvara Dávid is hiányzott. Valamennyien sérüléssel bajlódnak, míg Csedomir Pavicsevics azért kapott felmentést, mert Szerbiában megszületett második gyermeke, és csak szerdán tér vissza a többiekhez.

Eldőlt, hogy a cseh Petr Knakallal szerződést bont a klub, és Romhányi Tamás is szabadlistára került.

Olvasói sztorik