NB I

Városházi egyeztetés a világításért

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Tárgyalóasztalhoz ültek péntek délután az egri önkormányzat és az Egri FC vezetői. A városházán Habis László polgármester, Rázsi Botond alpolgármester, Kocsis Zoltán tulajdonos-ügyvezető, Vancsa Miklós klubigazgató, dr. Kamarás Péter, az EFC jogi képviselője és Simon Antal vezetőedző a stadion világítás megvalósításáról egyeztetett.

– Biztosítékokat, garanciákat kértünk arra vonatkozóan, hogy a kivitelezés rendben halad és az ígért határidőre lesz fény a létesítményben – közölte a klub honlapján Vancsa Miklós. – Telefonon bekapcsolódott a megbeszélésbe Mikes György, a pályázatnyertes cég, a TEN-T Zrt. projektigazgatója, aki megerősítette, hogy minden rendben halad, így várhatóan a február végi átadási időpontot tudják tartani.

Az őszinél sokkal jobb szereplésre kizárólag akkor mutatkozik esély, ha végre a fények felgyúlnak a stadionban, így elárul az utolsó akadály is az elől, hogy az Érsekkertben érje el a csodát a csapat. Mert az NB I-ben maradáshoz kis híján már arra lesz szükség…

– A legnagyobb erősítést akkor tudjuk véghezvinni, ha a hazai közönséget „leigazoljuk” – tekintett előre Simon Antal vezetőedző. – Mindez kizárólag akkor lehetséges, amennyiben itthoni mérkőzéseinket a saját stadionunkat játszhatjuk. Pillanatnyilag még nem látjuk, hogy erre valóban sor kerülhet-e, ám ha mégsem, akkor Eger csapata búcsúzhat a magyar élvonaltól. Ez száz százalék.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik