NB I

Egerben folytatja Tímár Krisztián

Úgy tűnik, rutinos védővel erősít a kiesés elől menekülő újonc.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Nehéz helyzetben van az újonc Egri FC, hiszen kiesőhelyen áll az élvonalban. Az anyagi háttér biztosított, de a létesítményhelyzet továbbra is bizonytalan, hiszen még mindig nem lehet tudni, elkészül-e a villanyvilágítás a hevesi megyeszékhely stadionjában, és a bajnoki folytatásban végre hazai pályán játszhatja-e hazai meccseit a csapat. A játékoskeret átalakítása is folyamatban van, de eddig jobbára csak távozókról lehetett hallani. Most viszont már érkező is van, nem is akárki: Tímár Krisztián!

A 33 éves védő korábban a BKV Előre, a Videoton, a Tatabánya, a Nyíregyháza és a Ferencváros csapatában szerepelt, de megfordult Finnországban is, 2007-ben pedig az angol Plymouth Argyle futballistája lett. Négy évig játszott Nagy Britanniában, a 2007–2008-as szezon befejezése előtt a klub szurkolói megválasztották a szezon legjobbjának, és a magyar válogatottba is bekerült. Tavalyelőtt távozott Angliából, és Vietnamba szerződött, ahol bajnok lett az SHB Da Nang FC színeiben.

– Kilencven százalék, hogy Egerben folytatom. Azért nem száz, mert még nem írtam alá a szerződést – mesélte a Rangadó.hu megkeresésére Tímár. – Mindenképpen Magyarországban gondolkodtam, és a család is szívesebben maradna itthon hat év után. Két ajánlatom volt, és ezt választottam. Úgy néz ki, hogy meg tudunk egyezi. Egerben komoly célok vannak, a vezetők precízek és motiváltak, szeretnék, ha sikerülne a bennmaradás. Kifejezetten engem akartak, szakmai és vezetői részről is éreztem a bizalmat.

Olvasói sztorik