NB I

„Nem sok esélyt látok rá”

A klub átigazolási politikáját figyelve úgy tűnik, nem költenének 19 millió eurót Dzsudzsák Balázsra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vajon mi a helyzet Dzsudzsák Balázs legfrissebb átigazolásai ügyével? Egyáltalán, lehet-e ügynek nevezni azt a pletykát, miszerint a 26 éves balszélső a világ egyik legismertebb klubjában, a Liverpoolban folytatja pályafutását? A sport365.hu dobta be a köztudatba a hírt, és Vörösbaranyi József menedzser rövid cáfolatán kívül más, például hivatalos megerősítés egyelőre nem történt. A labdarúgó jelenleg a spanyolországi Marbellán edzőtáborozik a Dinamo Moszkva együttesével.

Iszonyú pénzeket fizettek érte az oroszok, ráadásul elképesztő fizetést tesz zsebre, de néhány elejtett mondatából kiderült, mégsem érzi igazán jól magát Moszkvában. A teljesítménye a csapatához hasonlóan javuló tendenciát mutat, de így is nagyjából átlagos. Persze, a holland és az orosz futball stílusa eltérő, ezért Dzsudzsák feladatköre is más, de kétségtelen tény, hogy a mutatói így sokkal rosszabbak. A player.hu elemzését ide kattintva elolvashatják, a Rangadó.hu viszont ismét megkérdezett egy Liverpool-szakértőt, mit szólna, ha a jövőben kedvenc csapatát erősítené a magyar válogatott játékos?

– Személy szerint örülnék neki, mert Dzsudzsák Balázs egy rendkívül technikás, gyors, és kreatív játékos, akinek nem jelente gondot felvenni a Premier League ritmusát – mondta Mike Patrik, a Magyar Liverpool Szurkolók képviseletében. – Fizikálisan is bírná az iramot, és úgy gondolom, motiváltabb is lenne, ha egy ilyen nagy múltú klubhoz tartozhatna. A posztján ott van Downing, aki finoman szólva sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. A Rodgers-féle „tiki-taki” játékba simán beleillik, és Suárezzel meg Sturridge-dzsal remek triót tudnának alkotni. Ezzel tehermentesíteni is tudná Suárezt, aki szinte egyszerre látja el a szélső és középcsatár posztjait. A hírnek én nagyon örülök, de a realitás talaján maradva nem sok esélyt látok rá, hogy jön, mert egyes források szerint tizenkilenc millióért jönne, és a klub jelenlegi átigazolási politikáját figyelve nem költenének ennyit egy játékosra. Ha jönne, akkor rögtön vennék egy Dzudzsis ’Pool-mezt!

Olvasói sztorik