Hírek

Kevesen tudják megfizetni

Bár a Dinamo valamelyest magára talált, Dzsudzsák Balázst foglalkoztatja a klubváltás.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Vasárnap ünnepli 26. születésnapját Dzsudzsák Balázs. Menedzsere szerint valószínűtlen, hogy a labdarúgó télen otthagyja az orosz Dinamo Moszkva csapatát. A nehézségekkel teli évet záró balszélső ugyanakkor nyitott az új kihívásra – írja a Bors.

Nehéz hónapokat élt meg az idén Dzsudzsák Balázs Moszkvában, pályafutása talán legborúsabb időszakán van túl. Orosz csapata borzalmasan kezdte a bajnokságot, a szurkolók pedig folyamatosan a légiósokat, köztük a magyar focistát hibáztatták a rossz szereplés miatt.

A magyar futballista többször is hangoztatta, ha meg tudnák fizetni, akár még haza is jönne focizni. Végül magára talált a Dinamo, már csak két pontra van az európai kupaindulást érő helyektől, így adódik a kérdés, még mindig elkívánkozik-e Moszkvából.

– Az új edző, Dan Petrescu érkezésével végre magunkra találtunk, a kezdeti katonás szigor már a múlté, az eredmények is jönnek, úgyhogy természetesen most már egy picit jobban érzem magam – árulta el Dzsudzsák Balázs. – Nem úgy jöttem haza, hogy három héten belül új csapatot kell találnom, de azt nem mondom, hogy nem gondolkodom más kihívásban.

A középpályás menedzsere, Vörösbaranyi József elárulta, Balázs neve ma is jól cseng Európában, ám nehéz olyan klubot találni, amely kivásárolná, és megfelelő fizetést tudna kínálni a játékosnak, ezért a váltás egyelőre még várat magára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik