Hírek

Dzsudzsák távozik a Dinamótól?

A szurkolók támadása alaposan megviselte a moszkvaiak magyar játékosát.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Szélsőséges orosz szurkolók festékpatronos puskával lövöldöztek Dzsudzsák Balázsra, a Dinamo Moszkva középpályására, illetve társaira. A magyar válogatott játékost és három légióstársát szórólapon is megfenyegették, mondván, ha a klubvezetőknek nem sikerül őket motiválniuk, majd ők megteszik helyettük – írja a Bors című napilap.

Vörösbaranyi József, Dzsudzsák menedzsere elárulta, a játékos egyelőre teszi a dolgát, készül az aktuális bajnoki meccsre.

– Kezeljük a helyzetet, minden segítséget megadunk Balázsnak, akit érthető módon megviseltek a történtek – árulta el a menedzser. – Korai most még a jövőjéről beszélni, de nincs kizárva, hogy változtatni kell.

A története legrosszabb idénykezdetét produkáló, 11 forduló után az osztályozót jelentő 13. helyen álló Dinamo hivatalos közleményben jelezte, mindent megtesz, hogy bíróság elé állítsa az elkövetőket.

Dzsudzsák vasárnap gólpasszal felelt a fenyegetésre, és a moszkvaiak 2-1-re nyertek a Mordovija Szaranszk otthonában. A magyar játékos végig a pályán volt, ismét az eredeti helyén, a bal oldalon.

Olvasói sztorik