Hírek

Dzsudzsák ex-csapata elverte a Dinamót

Ez volt a fővárosiak nyolcadik veresége a mostani szezonban.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Dzsudzsák Balázs együttese, a Dinamo Moszkva idei nyolcadik vereségét könyvelte el a bajnokságban, miután az Anzsi 2-0-ra győzni tudott a fővárosban. Dzsudzsák Balázs pályán volt, de nem tudott segíteni – írja a borsonline.hu.

Miközben Dzsudzsák Balázs korábbi együttese, az Anzsi Mahacskala vezeti az orosz bajnokságot, addig jelenlegi klubja, a Dinamo Moszkva a kiesés elől menekül. Immár nem utolsó, de most is az osztályozót jelentő zónában van, ahonnan nem tudott előrelépni annak következtében, hogy hazai pályán az Anzsitól is kikapott. Mégpedig úgy, hogy Carlos kiállításával a vendégek már a kilencedik percben emberhátrányba kerültek, és ekkor ugyan még látványosan játszott a Dinamo, olykor Dzsudzsák is megvillant, ám gólt nem tudott szerezni.

A második félidő elején a hazaiaktól Schildenfeldet küldte le a pályáról a bíró, vagyis a Dinamo is megfogyatkozott, ekkor aztán végképp kiütközött a két csapat közti tudáskülönbség: előbb Zsirkov volt eredményes (76. perc), majd három perccel a vége előtt Eto’o tette fel az i-re a pontot, és állította be a 2-0-s végeredményt. Dzsudzsák Balázs együttesének tehát továbbra sem megy, nyolc veresége mellett csak háromszor tudott győzni az idei bajnokságban.

Olvasói sztorik