Hírek

Festékpatronokkal lőttek a szurkolók

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Festékpatronokkal lőttek a magyar válogatott Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Dinamo Moszkva csapatának játékosaira és stábtagjaira pénteken a szurkolók – írja az MTI.

A Ria Novosztyi állami hírügynökség a fővárosi együttes 21 éves futballistáját, Alan Gatagovot szólaltatta meg, aki elmondta, a péntek esti edzés közben csuklyás szurkolók egy csoportja lőtt rájuk festékpatronokkal.

– Erre nincsenek szavak – nyilatkozta Gatagov. – Mit kellene tennünk? Mindannyian szerződtessünk személyi testőröket? Sokunkat eltaláltak, bár azt nem tudom pontosan, hogy mivel lőttek ránk, talán festékpatronok voltak. Hitvány cselekedet volt, gyorsan eltűntek. A drukkereknek támogatniuk kellene minket, nem pedig ilyesmit tenniük.

Néhány szimpatizáns szórólapokat dobott a pályára, amelyeken közvetlenül a gárda külföldi játékosainak címzett fenyegetés volt olvasható: „Ha a klub és az edzők képtelenek motiválni titeket, higgyetek nekünk, mi megtesszük helyettük. Mi vagyunk a szurkolók, és a mi módszereink egy kicsit komolyabbak.”

A Dinamo története legrosszabb szezonkezdetét produkálta, s 11 forduló után a 16 csapatos bajnokság – osztályozót jelentő – 13. helyén áll. A fővárosi együttes vasárnap az újonc Mordovia Szaranszk vendége lesz.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik