NB I

Tovább szűkült a pápai keret

Simon András is elhagyta a Lombard FC-t, amelyhez a ferencvárosi Busai Attila csatlakozhat.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A Lombard klubigazgatója, Szemán György a veol.hu oldalon megerősítette, hogy a Diósgyőr visszarendelte a francia-marokkói középpályást, Youssef Sekourt, aki kölcsönben szerepelt a bakonyiaknál. Pótlására egyes információk szerint a Ferencvárosnál mellőzött, korosztályos válogatottakat is megjárt, 24 éves Busai Attilát szeretné soraiban tudni a Pápa.

Ugyancsak távozik a korábbi utánpótlás-válogatott fiatal csatár, Simon András. A nyáron a Győri ETO-tól kölcsönkapott játékosnak közös megegyezéssel szüntették meg a szerződését. Simon nem tudott magának biztos helyet kiharcolni a kezdőcsapatban, adós maradt a gólokkal, és ősszel fegyelmezési problémák is akadtak vele.

Joze Benko, Fellai József és Aleksandrs Cekulajevs távozásáról korábban már beszámoltunk.

Átigazolási pletykák szerint a Paks alkalmazásában álló Simon Attilára több NB I-es klub is szemet vetett. Egyebek mellett a pápaiak is szívesen látnák maguk között a 30 éves támadót, akinek azonban a zuhanyhíradó hírei alapján a Tolna megyeiek klubvezetése magyar szinten igencsak magas összegben határozta meg a kivásárlási árát.

Ettől függetlenül a Lombardnál természetesen nem tettek le a csapat megerősítéséről, mint azt korábban kijelentették, két-három minőségi játékos érkezése mindenképpen várható. Bizonyos híresztelésekkel ellentétben a pápaiak házi gólkirálya, Goran Marics távozásáról szó sincs, ezt ismét megerősítették.

Olvasói sztorik