NB I

Hrepka Ádám a Fradiban?

Pakson nem maradhatott, az MTK-nál nem játszik; lehet, hogy a Ferencvárosban köt ki?

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Pölöskey Péter távozása után csatárt keres a Ferencváros, és a pepsifoci.hu híre szerint Hrepka Ádám az egyik jelölt. A 25 éves futballista az előző szezont kölcsönben a Paks együttesénél töltötte, remek formában volt, de nyáron vissza kellett térnie az MTK-hoz, ahová még egy évig szerződés köti, ott viszont nem játszik. A Rangadó.hu megkeresésére a játékos elmondta, ő is hallott az FTC érdeklődéséről, de hangsúlyozta, többé sehova nem szeretne kölcsönbe menni.

– Miért nem maradt előző klubjánál, a Paksnál?
– Kölcsönben voltam Pakson, de a klub opciós joggal rendelkezett, tehát bizonyos összegért kivásárolhatott volna – nyilatkozta a Rangadónak Hrepka Ádám. – Kis Károllyal többször beszéltem, ő is szerette volna, ha maradok, de az a bizonyos ár magas volt, nem tudták kifizetni. Már évek óta kölcsönben játszottam mindenhol, szerettem volna ennek véget vetni. Én döntöttem úgy, hogy többé nem akarok kölcsönbe menni. Eljött az ideje, hogy ez a szakasz véget érjen a pályafutásomban.

– Tehát visszatért az MTK-hoz, de nem játszik. Az első vagy a második kerethez tartozik?
– Erre én sem nagyon tudom a választ. Talán a vezetőket, illetve az edzőket kellene megkérdezni. Úgy érkeztem vissza, hogy volt egy kisebb sérülésem, ezért a felkészülés elején nem vettem részt a munkában, de most már lassan egy hónapja rendesen edzek. Az Európa Liga-szereplés idején még nem tudtam volna játszani, de már teljesen rendben vagyok.

– A legfrissebb hírek szerint kinézte magának a Ferencváros! Mit szól?
– Erről én is hallottam, de még olyan friss és új, hogy nem is tudok rá mit mondani. Térjünk erre vissza akkor, ha lesz az ügynek fejleménye. Nekem sem mindegy, természetesen, hogy hol fogok játszani. Már beszéltem az MTK vezetőivel, hiszen nekik és nekem is az lenne a legjobb, ha értékesítenének, hiszen az átigazolási időszakból még van majdnem egy hónap, a szerződésemből majdnem egy év, és akkor bevételük származna belőlem.

Olvasói sztorik