NB I

Hrepkát kölcsönvette a Paks

Hrepka Ádámot egy évre kölcsönvette a Paksi FC az MTK-tól. A szerződés 2012. június 30-ig szól, amelyben az elővételi jogot is rögzítették.

Az Európa Liga-résztvevő paksiak hivatalos honlapja arról számol be, hogy az eddigi 144 élvonalbeli mérkőzésen 41 gólt szerző Hrepka pénteken már csatlakozott is új együtteséhez. A sajtóban megjelent értékelések és kommentárok szerint ez amolyan utolsó lehetőség a bizonyításra a csatár számára. Az utóbbi évek nem úgy alakultak a számára, ahogy szerette volna, hiszen a holland NEC Nijmegen-nél, a Honvédnál, a Vasasnál, illetve az MTK-nál sem alkotott maradandót.
A Paksi FC-nél még egy érkezőt jelentettek be, ugyanis Heffler Norbert hároméves szerződést kötött a csapattal. A Pápa 21 éves, ballábas középpályását már tavaly is szerette volna leigazolni az együttes, de akkor még nem járt sikerrel. Bár Hefflert még egyéves szerződés kötötte a pápaiakhoz, a napokon át tartó tárgyalások eredményeképpen csütörtökön megszületett a megállapodás. Haraszti Zsolt, a Paksi FC ügyvezetője boldogan újságolta, hogy Heffler Norbert aláírt, így a jövőben bátyjával, Tiborral játszhat egy csapatban – tájékoztatott a teol.hu.
A Paks csütörtök óta Bükfürdőn készül a közelgő nemzetközi kupaszereplésre, szombaton pedig már le is játssza első felkészülési meccsét, az ellenfél az ukrán Metalurg Donyeck lesz. Kis Károly vezetőedző azt nyilatkozta, hogy reményei szerint nem fejeződnek be az erősítések, egy-két embert még szeretnének igazolni.

Olvasói sztorik