NB I

Hrepka Ádám bizonyítani szeretne

Az MTK-tól kölcsönbe a Paksi FC-hez került Hrepka Ádám. A 24 éves támadó érzi, hogy az Európa Liga-résztvevő csapatnál végre ismét bizonyíthat.

– Az elmúlt években sok klubnál megfordult, elég hányatott pályafutása volt.– Ennek rengeteg oka volt, de hagyjuk is. Bonyolult és hosszú történet ez, amit nem szeretnék boncolgatni – mondta Hrepka a klub hivatalos honlapján.
– Ezek szerint ezeket az éveket szívesen elfelejtené?– Nem egészen, hiszen voltak pozitív pillanatai is. De mikor valamelyik klubhoz kerültem, akkor edzőváltások voltak, amikből nem jöttem ki jól.
– Gondolom annak a reményében érkezett Paksra, hogy ez a hányattatás véget ér. Ki talált kire?– Kis Károly vezetőedző hívott fel telefonon, majd ezután indultak be a tárgyalások, amelyek végén létre jött a kölcsönadási szerződés. Ebben benne foglaltatik egy olyan opció, ami szerint jövő nyáron a klubnak elővásárlási joga van. Úgy gondolom, hogy jó döntés volt Paksra jönni, ahol támadóként számolnak velem. Persze tudom, hogy meg kell küzdenem a kezdőcsapatba kerülésért, de megteszek mindent ennek érdekében. Bárkivel beszéltem, mindenki azt mondta, hogy itt nyugalom és stabilitás van. Jó a közösség, és ezáltal jó a hangulat is.

– Ezek szerint bizonyítani szeretne?– Mindenképpen! Szeretném a legjobb teljesítményt kihozni magamból.
– Mi a véleménye a Paks elmúlt szezonjáról?– Nagyon szép focival lettek második helyezettek. Kezdetben nem tudtam hova tenni a csapatot, de amikor megnéztem egy-egy mérkőzést, akkor láttam, hogy játékkal tudtak nyerni. A magyar mezőnyben pedig, aki így focizik, annak ilyen eredményeket kell elérnie.
– Kiket ismer a csapatból?– Együtt játszottam Heffler Tiborral és Bartha Lászlóval az utánpótlás-válogatottban. Valamint Magasföldi Józsefet is közelebbről ismerem, a többieket pedig látásból.
– Hányas mezt választotta?– A húszas mellett döntöttem. Végignéztem a lehetséges számokat, és ez volt a legszimpatikusabb.

Olvasói sztorik