NB I

Sousa és a kézrátétel…

Nem vette jó néven, hogy az ellenfél edzője rátette a kezét a játékvezető vállára.

Kapcsolódó cikkek

Fogadj pénz nélkül a londoni olimpia eseményeire, és nyerd meg a legújabb iPhone-t a Rangadó.hu Facebook játékán!

Az OTP Bank Liga első fordulójának utolsó meccsén a szokatlan (tartalékos?) összetételben játszó Videoton hazai pályán némi meglepetésre csak 1-1-es döntetlent játszott a Lombard Pápával.

– A játékvezetéssel kapcsolatban komoly fenntartásaim vannak, láttunk ma olyat, amely miatt a szövetséghez fordulunk – nyilatkozta a lefújás után Paulo Sousa, az egykori portugál sztárjátékos, aki a Videotonnál sztáredzőnek képzeli magát.

Mint kiderült, pápai kollégájától, ifj. Bene Ferenctől nem vette jó néven, hogy a találkozó előtt rátette a kezét a játékvezető vállára, miközben váltott vele néhány szót. Az is világossá vált, nem viccnek szánta, hogy emiatt a szövetséghez szeretne fordulni. Szerinte ugyanis nem elfogadható, hogy a játékvezetők, az edzők és a játékosok egymás vállát veregessék a találkozó előtt üdvözlésként.

Bene Ferenc természetesen máshogy látta az esetet, szerinte nem azért szerzett pontot a Pápa, mert ő nemtelen eszközökhöz nyúlt. Számára természetes, hogy a labdarúgásban dolgozó régi ismerőst, kollégát barátságosan üdvözöl, és kiemelte, egyetlen játékvezetővel sem különb a viszonya a megszokottnál.

Érdekesség, hogy a közelmúltban hatalmas felháborodást váltott ki egy eset, ami az MTK–Videoton Magyar Kupa-elődöntő szünetében történt: a fehérváriak csapatkapitánya, Sándor György a szabályoktól eltérően a találkozó szünetében meglátogatta a játékvezetői öltözőben Fábián Mihályt, és néhány pillanatig zárt ajtók mögött beszélgetett a bíróval…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik