Hírek

Feljelentéssel fenyegetőznek az MTK-drukkerek

Hatalmas felháborodást váltott ki az, ami az MTK–Videoton Magyar Kupa-mérkőzés szünetében történt...

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az MTK–Videoton Magyar Kupa-elődöntő szünetében a vendégek csapatkapitánya, Sándor György a szabályoktól eltérően a találkozó szünetében meglátogatta a játékvezetői öltözőben Fábián Mihályt, és néhány pillanatig zárt ajtók mögött beszélgetett a bíróval – írta a foci24.com.

Tény, hogy a szünetben 2-0-ra vezetettek a fővárosiak, akiket a második félidőben az addig hibátlanul bíráskodó Fábián Mihály több téves ítélettel sújtott. Az MTK végül tíz emberrel fejezte be a meccset, és egy kétes büntetőnek is köszönhetően 3-2-es vereséget szenvedett.

Az MTK Baráti Kör nyílt levélben tiltakozott a történtek miatt, és a klub másik szurkolói szervezete, az MTK Család is hivatalos kommünikét adott ki. Ebben hangsúlyozzák, a Videoton és a játékvezető is súlyos szabálysértést követett el azáltal, hogy a bíró az öltözőben megbeszélést folytatott a csapatkapitánnyal, és ami utána történt a pályán, egyértelműen gyanússá teszi az egész történetet.

Az MTK Család felkérte és felszólította saját klubvezetőségét, hogy éljen az óvás lehetőségével, és kérje az MLSZ-től az ügy azonnali kivizsgálását. A szurkolói szervezet közleménye leszögezi: amennyiben az MTK vezetése nem teszi meg az ügyben elvárható szükséges és határozott lépéseket, kénytelenek lesznek nyílt levelet küldeni az MLSZ-nek, a FIFA-nak és az Európa Parlament sportbizottságának, valamint természetesen a hazai és a nemzetközi médiának is!

Olvasói sztorik