mtkbudapest.hu
Magyar foci sport

Az NB II-es csapat közleményben határolódott el a szurkolóitól

A Siófok NB II-ben szereplő labdarúgócsapata közleményben határolódott el szurkolóitól.

Kapcsolódó
Az MTK szerint a siófoki szurkolók előbb antiszemita rigmusokkal fenyegetőztek, majd megtámadták a drukkereiket
Közleményében az MTK azt írta, ezek után sem fogja csendben eltűrni az ilyen jellegű viselkedést.

A szombati, 1-1-re végződő mérkőzésen a szurkolók egy csoportja antiszemita, gyűlölködő rigmusokat skandálva fenyegette meg az MTK-drukkerek egy részét, és a beszámolók alapján a verbális mellett fizikai támadásra is sor került. Erre reagált a klub, amikor honlapján rövid közleményben állt ki az MTK mellett.

„Mélyen elítéljük és elhatárolódunk a közleményben jelzett szurkolói viselkedéstől.

Egyetértünk és támogatjuk az ügy alapos kivizsgálását, mely után mi is megtesszük a szükséges intézkedéseket, mert valóban nincs helye a labdarúgó pályákon sem az antiszemita és rassziszta megnyilvánulásoknak

írta a Siófok.

Az idei szezonban ez már a második eset, hogy az MTK rajongóit inzultus éri, augusztusban a szegediek találták meg maguknak a budapesti szurkolókat.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!