Mtkbudapest.hu
Magyar foci sport

Az MTK szerint a siófoki szurkolók előbb antiszemita rigmusokkal fenyegetőztek, majd megtámadták a drukkereiket

Tovább tart az MTK mélyrepülése, Bognár György csapata sorozatban hatodik NB II-es bajnokiján maradt nyeretlen, és már hat pont a lemaradása a feljutó helyen álló Diósgyőr mögött.

A szombati, Siófok elleni 1-1 után az MTK közleményt adott ki, amelyben azt írja, a vendégszurkolók egy csoportja antiszemita, gyűlölködő rigmusokat skandálva fenyegette meg az MTK-drukkerek egy részét, és a beszámolók alapján a verbális mellett fizikai támadásra is sor került.

A stadion 1-es kapujánál történteket megengedhetetlennek tartjuk, klubunk eddig és ezek után sem fogja csendben eltűrni az ilyen jellegű viselkedést, amelynek nincs helye sem a futballpályákon, sem a közéletben

– áll a közleményben, amely megjegyzi, hogy az MTK jogi és minden egyéb segítséget megad az inzultált szurkolóinak.

Az Új Hidegkuti Nándor Stadionból döntetlennel távozó Siófok 16 pontjával 13. a tabellán.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!