Percekre volt Huszti Szabolcs első győzelme fehérvári edzőként, aztán jött egy szöglet

A Vidi edzője megérti a szurkolók felháborodását és a játékosok képességeit is megkérdőjelezte.
Kapcsolódó cikkek

A Paksi FC a 93. percben szerzett góllal 1-1-es döntetlent játszott a MOL Fehérvár FC otthonában szombaton, a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában.

Kapcsolódó
Levonult a pályáról a zalaegerszegi futballcsapat
Percekre félbeszakadt az NB I-es bajnoki.

Paksi mezőnyfölénnyel telt az első félidő, a Fehérvár sok hibával, pontatlanul játszott, így csak elvétve tudta zavarba hozni a vendégek védelmét. A szünetre mégis hazai vezetéssel mentek a csapatok, Funsho Bamgboye egyéni villanásával. Térfélcsere után még többet támadtak a paksiak, de úgy nézett ki, egy gól elég lehet a győzelemhez. A 93. percben azonban jött egy szöglet és Szélpál Norbert fejesével egyenlített a Paks.

Lehet, hogy kicsit túlkvalifikáljuk a játékosok képességeit, lehet, hogy nincs olyan minőség a játékosokban, mint azt sokan gondolják. 12 meccs után 12 pont az felháborító és elfogadhatatlan. Teljes mértékben megértem a szurkolók csalódottságát. Sok edző megfordult a Vidinél az utóbbi időben, nem biztos, hogy mindig az edzőkkel van probléma

– nyilatkozta a találkozó után Huszti Szabolcs.

A Vidi csak 12 pontos a döntetlennel, amivel 3 pontra van a kieső helyektől. Hétfőn az Újpest megelőzheti, ha nem kap ki Mezőkövesden, viszont egy kövesdi sikerrel már csak a gólkülönbség döntene arról, 12 ponttal ki áll kieső helyen.