Magyar foci sport

A Kecskemét edzője olyan faarccal dobott be egy viccet, hogy bármelyik színész megirigyelné

A Kecskemét 2-1-re győzött a Vasas FC otthonában a labdarúgó NB I 12. fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén.

Kapcsolódó
Egy félidőt brillírozott a Kecskemét, ismét kikapott a Vasas
Az első játékrészben 4-0-ra is vezethettek volna a vendégek, végül örülhettek a győzelemnek.

A találkozó után Szabó István, a KTE vezetőedzője tőle némileg szokatlan módon viccelődött egy kicsit. Mint kiderült, az idei meglepetéscsapat hétvégére kimenőt kapott, de ehhez fűzött még egy beszólást Szabó.

„Jó erőben vagyunk, jó nézni a srácokat, hogy ilyen ünneplésben vesznek részt és meg is érdemlik, szerintem megérdemelten nyertük meg a meccset.

Azt mondtam a játékosoknak, hogy ezt a két napot jól használják ki, fiatalok, lehet egy kicsit szórakozni mindenkinek. Ennek nagyon örültek és én is, hogy most nem látom őket két napig legalább. Persze ez csak vicc, nagyon szeretem őket és a stábomat is

mondta a Kecskemét edzője, aki hozzátette ezután, hogy hétfőtől már a komoly munká lesz a főszerep.

Ezzel az újonc nem csak megnyerte eddigi meccseinek felét, hanem a tabella élére is ugrott és bár három bajnokival többet játszott, mint a Fradi, a címvédőnek nyernie kell szombaton Felcsúton, hogy visszavegye az első helyet.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!