dvsc.hu
Magyar foci sport

A Debrecen labdarúgócsapatával kötött szerződést a Villarreal

A spanyol Villarreallal kötött szakmai együttműködési szerződést a Debrecen labdarúgócsapata.

Kapcsolódó
Szórványos fütty után belehúzott a Loki és elverte az Újpestet
50 percig jobb volt a fővárosi csapat, végül háromgólos vereséget szenvedett.

Kedden sajtótájékoztató keretein belül írta alá Marcos Senna Európa-bajnok spanyol labdarúgó, a Villarreal nagykövete és Ike Thierry Zaengel, a DVSC Futball Zrt. igazgatótanácsának elnöke a papírokat. A megállapodás három évre szól, az együttműködés értelmében az Európa Liga címvédőjének három szakembere az év legalább kilenc hónapjában módszertani segítséget nyújt a DVSC akadémiája edzőinek, szakmai támogatást ad a Pallagon folyó munkához.

A DVSC nem titkolt célja az, hogy a spanyolok segítségével visszatérhessen az európai kupaporondra, míg a Villarreal értékes labdarúgók megszerzésében bízik.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!