Czeglédi Zsolt / MTI
Magyar foci sport

Szórványos fütty után belehúzott a Loki és elverte az Újpestet

A Debrecen hazai pályán 4-1-re legyőzte az Újpestet a labdarúgó NB I 11. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén.

A hazaiak a 18. percben szereztek vezetést, Dzsudzsák szép csel után hozta magát lövőhelyzetbe és ballal nagy gólt lőtt (1-0). Erre azonban a 31. percben Simon válaszolt (1-1), majd Tallo emelt a hálóba, de ez az újpesti találatot a játékvezető les miatt érvénytelenítette.

Kapcsolódó
Fiola Attilát sörrel alázták, némán tűrte
Az új gócpont úgy tűnik Székesfehérvár, ahol a helyi szurkolók egyre nehezebben viselik csapatuk gyenge szereplését.

A félidei döntetlen a hazaiakra nézve volt hízelgő, a fővárosiak ugyanis veszélyesebben futballoztak, nem véletlen, hogy szórványos fütty is felhangzott a Nagyerdei Stadionban.

A szünetben két cserét is végrehajtottak a hazaiak, Bódi és Sós pedig új lendületet hozott. Olyannyira, hogy az 52. percben ők ketten hozták össze az újabb debreceni gólt (2-1).

Az újpestiek hármas cserével próbáltak frissíteni a csapaton, de alighogy beálltak az új játékosok, máris megszerezte harmadik gólját Debrecen: a 77. percben Varga fejelt védhetetlenül a hálóba, a labda a lécről vágódott a jobb sarokba (3-1).

A vége csúnya újpesti zakó lett, mert a 90. percben Baráth is betalált, beállítva a 4-1-es eredményt.

Győzelmével a Loki továbbra is veretlen hazai pályán, és megelőzve riválisát már a 7. helyen áll a tabellán.

NB I, 11. forduló

Debreceni VSC – Újpest FC 4-1 (1-1)
Debrecen
v: Antal
DVSC: Gróf – Kusnyír, Lagator (Romancsuk, 80.), Dreskovic, Ferenczi J. – Varga J., Kiziridisz (Sós, a szünetben), Baráth P., Szécsi – Do. Babunski (Bódi, a szünetben), Dzsudzsák (Charleston, 83.)
Újpest: Nikolic – Szabó II B. (Borello, 74.), Csongvai, Diaby, Antonov – Mack, Onovo – Simon K. (Pauljevic, 74.), Katona (Ljujic, 74.), Csoboth (Gouré, 88.) – Tallo
gól: Dzsudzsák (18.), Sós (52.), Varga J. (77.), Baráth P. (90.), illetve Simon K. (31.)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!