M4 Sport
Magyar foci sport

A Debrecen a fegyelmi bizottsághoz fordulna, amiért a Fradi-játékos megúszta, hogy Dzsudzsák felé köpött

2-0-s győzelmet aratott az FTC a Debrecen ellen, így a címvédő úgy vezet kétpontos előnnyel, hogy kettővel kevesebb meccset játszott, mint a második helyezett Kecskemét.

Kapcsolódó
A belgrádi pofon után a Loki ellen nem hibázott a Fradi
Kapott gól nélkül hozta le a meccset a címvédő, amely nyolc kör alatt mindössze háromszor kapitulált.

A meccs hosszabbításában Dzsudzsák Balázs és Ryan Mmaee akaszkodott össze egy elsőre ártalmatlannak tűnő szituációban. Mmaee egy köpéssel jelezte, hogy a maga részéről lezárta a vitát, Dzsudzsák pedig egy „Mi a faszt csinálsz?” kérdéssel reagált, mivel a Fradi-csatár száját elhagyó nyál az ő irányába röppent.

Berke Balázs játékvezető egyik felet sem büntette, a VAR-szobában ülő kollégái pedig szintén úgy döntöttek az esetet látva, hogy ez belefér. A Lokinál nem így gondolják, és a klub kedden közleményt adott ki a Dzsudzsák–Mmaee-affér miatt.

„A DVSC minden esetben tiszteletben tartja a pályán elért eredményt és a játékvezetők döntéseit.

Azonban klubunk nem mehet el szó nélkül az elmúlt vasárnapi találkozó 92. percében csapatkapitányunkkal, Dzsudzsák Balázzsal szemben tapasztalt kirívó incidens mellett. A DVSC kénytelen megvizsgálni annak a lehetőségét, hogy az MLSZ Fegyelmi Bizottságához forduljon.

– áll a közleményben.

A Debrecen 10 forduló alatt 10 pontot gyűjtött, és a bajnokság első körének utolsó meccsén a nála két ponttal jobban álló Újpestet fogadja vasárnap.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!