Magyar foci

A fehérvári edző megérti a csapat ellen tüntető szurkolókat

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI

Sorozatban harmadik bajnokiján maradt nyeretlen a Fehérvár, amely a negyedik fordulóból hétfőn pótolt mérkőzésen 1-0-ra kikapott hazai pályán az Újpesttől.

Kapcsolódó

A meccs után a fehérvári szurkolók tüntettek a csapat ellen, amely 10 meccsen szerzett 11 pontjával csak a 8. a tabellán. Michael Boris, a fehérváriak edzője azt nyilatkozta, hogy az első félórában még nagyjából működött a csapat játéka, és ekkor eldönthették volna a meccset, de az újpesti kapus jól védett.

„A 60. perc után pedig megálltunk, nem fociztunk tovább, az Újpest betalált és meg is nyerte a bajnokit. Nem tudom még az okait annak, hogy miért torpantunk meg. (…) Több piszkos munkát kell végeznünk a pályán, a cserék sem hozták meg azt a hatást, amit vártunk tőlük. Nagyobb erőfeszítést várok el mindenkitől, a hosszú labdáknál több opciót kell mutatniuk a pályán lévőknek a mozgásokkal.

Teljesen megértem a szurkolóink elkeseredettségét. Mi sem vagyunk elégedettek saját magunkkal

– nyilatkozta Boris.

A Sportal azt írja, a fehérvári drukkerek le akarták vetetni a mezt a játékosokkal, de azok inkább bevonultak az öltözőbe. A Fehérvár az első kör utolsó meccsén az utolsó, még nyeretlen Vasashoz látogat.

Olvasói sztorik