Vasvári Tamás / MTI
Magyar foci sport

A fehérvári edző megérti a csapat ellen tüntető szurkolókat

Sorozatban harmadik bajnokiján maradt nyeretlen a Fehérvár, amely a negyedik fordulóból hétfőn pótolt mérkőzésen 1-0-ra kikapott hazai pályán az Újpesttől.

Kapcsolódó

A meccs után a fehérvári szurkolók tüntettek a csapat ellen, amely 10 meccsen szerzett 11 pontjával csak a 8. a tabellán. Michael Boris, a fehérváriak edzője azt nyilatkozta, hogy az első félórában még nagyjából működött a csapat játéka, és ekkor eldönthették volna a meccset, de az újpesti kapus jól védett.

„A 60. perc után pedig megálltunk, nem fociztunk tovább, az Újpest betalált és meg is nyerte a bajnokit. Nem tudom még az okait annak, hogy miért torpantunk meg. (…) Több piszkos munkát kell végeznünk a pályán, a cserék sem hozták meg azt a hatást, amit vártunk tőlük. Nagyobb erőfeszítést várok el mindenkitől, a hosszú labdáknál több opciót kell mutatniuk a pályán lévőknek a mozgásokkal.

Teljesen megértem a szurkolóink elkeseredettségét. Mi sem vagyunk elégedettek saját magunkkal

– nyilatkozta Boris.

A Sportal azt írja, a fehérvári drukkerek le akarták vetetni a mezt a játékosokkal, de azok inkább bevonultak az öltözőbe. A Fehérvár az első kör utolsó meccsén az utolsó, még nyeretlen Vasashoz látogat.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!