Magyar foci sport

Dzsudzsák nyomott egy puszit edzője arcára az Újpest legyőzése után

A Debreceni VSC ugyan nem játszott nagy mezőnyfölényben, mégis 4-1-re le tudta győzni az Újpest FC csapatát vasárnap az NB I 11. fordulójában.

Kapcsolódó
Szórványos fütty után belehúzott a Loki és elverte az Újpestet
50 percig jobb volt a fővárosi csapat, végül háromgólos vereséget szenvedett.

Dzsudzsák Balázs, a hazai együttes csapatkapitánya tett is a sikerért, az első félidőben az ő góljával szerzett vezetést a DVSC, ráadásul az első csele után Abdoulaye Diaby szinte kizuhant a pályáról.

Dzsudzsák ezután is nagy erőbedobással játszott, több becsúszása és megmozdulása is vastapsot váltott ki a nézőkből. A mérkőzés után is fel volt dobva, amit aztán a televízió előtt ülök is láthattak, mivel Srdjan Blagojevic arcára egy hatalmas puszit nyomott, mielőtt a vezetőedző nyilatkozhatott volna.

A Debrecennek rendkívül fontos volt a három pont megszerzése, mivel a Vasas és a Mezőkövesd is nyerni tudott, így rendkívül szoros a verseny a kiesés elkerülésében.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!