Illyés Tibor / MTI
Magyar foci sport

Csercseszov: A Zvezda elleni meccs sokat kivett a csapatból

Meglepetésre a forduló előtt utolsó helyen szerénykedő Mezőkövesd otthonában szenvedtet 2-1-es vereséget a Ferencváros labdarúgócsapata. Sztanyiszlav Csercseszov edző szerint ki kell elemezni a mérkőzés tapasztalatait.

Kapcsolódó
Szórványos fütty után belehúzott a Loki és elverte az Újpestet
50 percig jobb volt a fővárosi csapat, végül háromgólos vereséget szenvedett.

„Nagyon is tudtuk, hogy nehéz mérkőzésre számíthatunk, tisztában voltunk vele, hogy a Mezőkövesd szeret otthon agresszíven játszani. A Crvena zvezda elleni meccs sokat kivett a csapatból” – idézte az orosz szakembert a Fradi.hu portál.

„Jól kezdtünk, de a gólunk után magunkra húztuk az ellenfelet, nem használtuk ki megfelelően a helyzeteinket. Felesleges labdavesztésből is volt néhány, tanulnunk kell a hibáinkból. – Természetesen egy vereségnél és egy győzelem esetén is szélsőségesek lehetnek az érzelmek, ezért megfelelően ki kell elemeznünk a látottakat. Folyamatosan arra kell törekedni, hogy jobbak legyünk.

Az elmúlt hetekben két vereséget szenvedtünk idegenben, az okokat meg kell majd vizsgálnunk.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!