M4 Sport
Magyar foci sport

Levonult a pályáról a zalaegerszegi futballcsapat

Váratlan közjáték tarkította a Zalaegerszegi TE-Budapest Honvéd bajnoki mérkőzést.

Jobban kezdte a ZTE a találkozót, de kihagyta a helyzeteit. Mégis a kispestiek szereztek vezetést pár perccel a szünet előtt Jairo Sampiero góljával. Térfélcsere után újra a spanyol futballista volt eredményes, de nem ez okozta a feszültséget, hanem az 56. perc, amikor Christy Manzinga beleütközött a melegítő Honvéd-cserékbe. Ebből aztán nagy lökdösődés és reklamálás lett, végül

Bognár Tamás játékvezető a hazai csapat edzőjét, Ricardo Monizt állította ki. A holland szakember erre mutatta a játékosainak, hogy jöjjenek le a pályáról.

Hosszú percekig állt emiatt a játék, nem csillapodtak a kedélyek, sőt Dragóner Attilának kellett rábírnia a ZTE labdarúgóit, hogy ne vonuljanak be az öltözőbe.

Nagyon nehezen állt helyre a rend, de a 60. percben folytatódott a meccs. Egyelőre nem tudni, mi okozta Moniz döntését, az M4 Sport kommentátora kollégájára hivatkozva azt mondta, a Honvéd-szurkolók rasszista beszólásai miatt hívta le a játékosait.

Frissítünk!

A mérkőzést 2-0-ra a Honvéd nyerte meg.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!