kecskeméti te
Magyar foci sport

Az NB I-es csapatok alig bírnak a Kecskeméttel, de a Győr kiejtette a kupából

A Kecskeméti TE labddarúgócsapata 1-0-ra kikapott az ETO FC Győr vendégeként a MOL Magyar Kupa 4. fordulójában.

Kapcsolódó
Kihagyott tizenegyes is belefért, nyolcaddöntős a Vasas
Radó András kapu mellé gurított, de az angyalföldieket így is továbblőtte egy védő.

A mindent eldöntő találat a 39. percben esett, amikor Kiss Bence az ellenfél tizenhatosán belül egy ügyes csellel tisztára játszotta magát, majd az erős lövése a felső lécről pattant a kapuba.

Vereségével a KTE az első NB I-es csapat, amely kiesett a kupából, pedig az élvonalban mindössze egy vereséget szenvedett el a Vidi ellen.

Eredmények – Magyar Kupa, 4. forduló

ETO FC Győr (NB II) – Kecskeméti TE 1-0 (1-0)

Nyíregyháza Spartacus (NB II) – Vasas FC 1-2 (0-1)

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!