Magyar foci sport

A szurkolók támogató ünneplése közepette búcsúzott a visszalépő NB III-as csapat

Korábban megírtuk, hogymegnövekvő árak miatt a makói futballcsapat kénytelen volt visszalépni az NB III-as bajnokságtól és bezárni a sportlétesítményeket.

Kapcsolódó
„A külső körülmények ellehetetlenítették a további folytatást" – újabb NB III-as klub lépett vissza
Egy hét alatt a második klub kényszerül feladni a bajnoki szereplést.

Hétfőn aztán alkalma nyílt az elköszönésre a játékosoknak és a szurkolók gondoskodtak róla, hogy érzékeltessék, ők a futballisták mellett vannak. A Makó FC játékosai vastapsot kaptak és látványos pirotechnikai látványelemeket is.

Ha nem éppen egy visszalépő klubról lenne szó, akár a futball ünnepének is lehetne nevezni egy ilyen pillanatot. A makói csapat nem az első, amely a növekvő rezsiárak miatt bajba került, korábban a Balassagyarmat is visszalépett és sajnos nem kizárt, hogy további klubok is követik majd ezt a mintát. Erről itt írtunk részletesebben:

Kapcsolódó
Nagy rezsibajban a magyar futball, mindenki a megoldást keresi
A válogatott és a Fradi eredményei láttán úgy tűnhet, tán az ötvenes évek óta nem látott módon rózsaszín a focijövő, holott a helyzet árnyaltabb.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!