Magyar foci

Közel volt a tragédia Fülöpön: meccs közben dőlt rá a fa a kapura

Getty Images
Getty Images
Akár tragédia is történhetett volna a Hajdu-Bihar megyei III. osztályban vasárnap rendezett Fülöp SE – Bocskai SE Vámospércs-II. mérkőzésen, amely nem mindennapi eset miatt szakadt félbe.

A Haon.hu beszámolója szerint a 32. percben egy kiszáradt fenyőfa kidőlt és éppen a vendégek kapujára zuhant. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy éppen a Vámospércs támadott, így csak a kapusuk tartózkodott a 16-oson belül, nagyjából a büntetőpont környékén.

Kapcsolódó

„Hátul a kapu mögött állt egy rendezőnk, ő hallotta meg a recsegést-ropogást, és azonnal kiáltott a vámospércsi játékosnak, hogy rohanjon. Szerencsére hitt neki, és azonnal elkezdett futni. Nagy volt az ijedtség, én is azonnal szaladtam a játékoshoz tudakolva, hogy jól van-e. Mondta, nincs semmi baj, egy gally picit megcsapta az egyik lábát, de szerencsére még a bőrén sem volt nyoma” – idézte fel Halász Lajos, a fülöpiek edzője.

A háló is csökkentett valamennyit a dőlés sebességén, így a kapu nem rogyott össze amikor rázuhant a fa. A lap szerint felvetődött, hogy a fenyőt gyorsan kivágják, hogy folytatódhasson a mérkőzés, de kiderült, a kapu annyira megrongálódott, hogy használhatatlanná vált.

A hazaiak ekkor már 3-0-ra vezettek, így duplán is búsulhattak. Ahogy edzőjük fogalmazott:

Ezen a meccsen olyan jól játszottunk, mint még egyszer sem az idényben.

Olvasói sztorik