Magyar foci

A Puskás Akadémia edzőjét szétoltotta az m4sport riportere

Bognár Györ vezetőedző csapata, a Paksi FC a négy gólos Hahn János aktív közreműködésével 6-2-re ütötte ki a a Puskás Akadémiát a labdarúgó NB I, szombati játéknapján. Ezúttal azonban nem a gólokat elemezzük, vagy, hogy miért nem megy a felcsútiaknak, netán azon, lesz-e edzőmenesztés az akadémián, vagy sem, hanem egy kósza, de rendkívül találó mondatot emelnénk ki az m4sport közvetítéséből.

Bognár György: A magyar futball azért második szándékú, mert senki nem kíváncsi a szemtől szembe véleményre
Bognár György 2004-ben önkéntesen száműzte magát az NB II-be. Miért tette? Később miért hagyta ott kétszer is a Puskás Akadémiát? Miért lépett ki a Sport TV szakértői csapatából is? Négy hete újra az NB I-ben dolgozik, annál a Paksnál, ahol a másodedzője a nagyobbik fia, miközben a kisebbik a keret tagja.

Azt nem tudjuk, hogy szándékosan tette-e, vagy a véletlen okozta a kép és a szöveg ilyetén furcsa, de eléggé vicces egybeesését, minden esetre tény, a találkozó 83. percében, amikor éppen a Puskás Akadémia kispadját, azon pedig az orrát piszláló Hornyák Zsolt edzőt mutatta a kamera (1:54:00-tól itt érdemes megnézni a jelenetet), a riporter, Újvári Máté azt találta mondani:

Ez pedig itt a vendég kispad reakciója. Hát…, lehetne mélyebbre ásni hol ment el ez a mérkőzés.

A magyar futballban egyre növekszik a káosz
Egészen biztos, nem nyer népszerűségi versenyt a Diósgyőr és a DVSC. Előbbi az Újpest, utóbbi Békéscsaba esedező kérelmét utasította vissza, mondván: miért kellene halasztani, ha náluk is van koronavírusos? Eközben a Budafok engedett a Honvéd óhajának.

NB I, 10. forduló

MTK Budapest-MOL Fehérvár FC 3-1 (1-0)

 

MTK: Mijatovic – Ikenne-King, Ferreira, Nagy Zsombor, Herrera – Cseke, Mezei Sz. (Kata, 79.) – Prosser, Palincsár (Biben, 62.), Schön – Miovski (Lencse, 89.)

MOL Fehérvár: Rockov – Fiola, Musliu, Stopira, Hangya (Rus, 76.) – Pinto (Alef, 76.), Nikolov (Petrjak, 56.) – Nego, Houri, Bamgboye – Nikolics (Zivzivadze, 62.)

 

gólszerzők: Cseke (9., 11-esből), Schön (65.), Miovski (66.), illetve Stopira (88.)

sárga lap: Herrera (18.), Ferreira (34.), Ikenne-King (37.), Nagy Zsombor (80.), illetve Musliu (8.), Nikolov (24.), Fiola (39.), Bamgboye (70.)

 

Paks–Puskás Akadémia 6–2 (3–1) 

Gólszerzők: Hahn (12., 15., 19., 49.), Bognár (52.), Ádám (81.), ill. Baluta (27.), Mance (85.)

Kiemelt kép: mediaklikk.hu/m4sport

Olvasói sztorik