Magyar foci

Élete első NB I-es gólja után hamarosan távozhat a kispesti futballista

Igen látványosra sikerült a Budapest Honvéd-Kaposvár találkozó, amelyen 4-2-re nyertek a kispestiek, ráadásul szebbnél szebb gólokkal.

Hatgólos meccset nyert meg a Honvéd
A kispestiek sorozatban hatodszor győzték le a Kaposvárt.

A Honvéd hátvédjének, Tonci Kukocnak egyébként is különlegesre sikerült a meccs, 50. élvonalbeli bajnokiján lépett pályára és a 94. percben összejött az első NB I-es gólja is. A horvát futballistának azonban nincs sok oka az örömre, a Nemzeti Sport értesülései szerint ugyanis szezon végén elhagyja a csapatot, mivel nem hosszabbítják meg lejáró szerződését.

Kukoc 2018 februárjában érkezett Kispestre, de nem tudta magát tartósan beverekedni a kezdőcsapatba. Emlékezetes volt, amikor ebbéli elégedetlenségének úgy adott hangot, hogy a Szombathelyi Haladás elleni kupameccsen gólörömként fölült a lelátóra.

A Kaposvár ellen is feszültnek tűnt, többek között a vendégek kispadjával is szóváltásba keveredett. Kukoc korábban úgy nyilatkozott, neki van a legjobb bal lába a magyar bajnokságban, de hogy ezt az NB I csapatai is így gondolják, az majd akkor derül ki, ha nyáron lesznek magyar kérői – amennyiben csakugyan távozik.

Kiemelt kép: honvedfc.hu

Olvasói sztorik