Magyar foci sport

A Honvéd-játékos álomgólját a világ összes stadionjában felállva tapsolnák

Miközben forrnak az indulatok az NB I-ben, csendben esett egy egészen parádés gól is, amit büszkén lehetne mutogatni világszerte. A Budapest Honvéd játékosa, Gazdag Dániel szerezte a már biztos kieső Kaposvár ellen 4-2-re megnyert bajnokin, pillanatok alatt ismerte fel a lehetőséget, majd lőtt úgy, hogy a labda védhetetlenül szállt át a kapus felett.

A gólt látva az embernek egyből Joshua Kimmich, a Bayern München német válogatott sztárjának a találata ugrik be, amivel megnyerték nemrég a Borussia Dortmund elleni rangadót. Annyi a különbség, hogy a Honvéd játékosának lövéséhez nem tudott hozzáérni a kapus.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!