Magyar foci sport

A Honvéd játékosa kiült a nézőtérre, miután gólt rúgott

Nem sikerült kimondottan látványosra a Budapest Honvéd 1-0-s sikere a Szombathelyi Haladás elleni Magyar Kupa-mérkőzésen, de emlékezetes pillanatok azért akadtak így is.

A Honvéd is előnyben a Haladás ellen
Kukoc a lelátón ünnepelte a gólját. Teljes a Magyar Kupa-nyolcaddöntő első köre.

A mérkőzés egyetlen gólját követően Tonci Kukoc például azzal dobta föl a mérkőzés hangulatát, hogy miután betalált a vendégek kapujába, kirohant a kispesti szurkolók szektorához és leült a lelátóra tapsolni.

A bravót kiáltozó horvát légiós ezzel alighanem üzenni akart az edzőjének, hogy többször küldje pályára, a jelenlegi szezonban ugyanis csak 11 mérkőzésen jutott szóhoz, többnyire csereként.

Lefújás után is maradandót alkottak a játékosok sajnos: Davide Lanzafame akaszkodott össze a 17 éves Szekér Ádámmal, de az ebből kialakuló balhé végén Jagodics Márk és Kálnoki-Kis Dávid kapott piros lapot.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!