Magyar foci sport

2019-et teljesen kihagyta, a kupában tért vissza a Paks csatára

Haraszti Zsolt hosszú idő után játszott ismét tétmeccsen.

Haraszti Zsolt 2018. december 15-én egy hazai, DVTK elleni Paksi FC-mérkőzésen játszott utoljára tétmeccset, miután a tavalyi téli pihenőben, a törökországi edzőtáborban elszakadtak a térdszalagjai – emlékezett a klub honlapja.

Az eset után műtét, majd hosszú rehabilitáció várt a paksi csatárra, aki talán most már mindent maga mögött tudhat.

Jó volt, jól éreztem magam, ugyanakkor nagyon el is fáradtam, de ez ilyenkor reális. Ennyi kihagyott nap után persze volt bennem egy kis drukk, de ez is teljesen normális. Élveztem a futballt, és úgy ítélem, nem lógtam ki a többiek közül. Nem féltem, nem figyeltem a lábamra, és ez jó, teljesen benne voltam a meccsben. Örülök, hogy ismét hozzá tudtam tenni a csapat teljesítményéhez, tényleg nagyon boldog vagyok, hogy pályára léphettem

– nyilatkozta feldobottan a találkozót követően a paksifc.hu-nak Haraszti.

Kiemelt kép: paksifc.hu

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!