Lőw nem lesz Dárdai segítője, Király visszatérhet

Dárdai Pál, a magyar válogatott ideiglenesen megbízott szövetségi kapitánya a szintén Németországban megfordult Lőw Zsoltot látná szívesen maga mellett a nemzeti csapatnál, de Király Gábor is visszatérhet a válogatottba.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A jelenleg az Európa Liga főtábláján szereplő Red Bull Salzburg másodedzőjeként dolgozó Lőw Zsolt lehetne Dárdai Pál segédedzője, ám a szakember azt nyilatkozta, csapata sűrű versenynaptárja miatt ehhez a klubvezetéssel kell egyeztetnie.

A blikk.hu megkérdezte az osztrák klub sajtófőnökét, aki szerint Lőw végül visszautasította a felkérést. A hírt azóta több portál is megerősítette.

A másik nagy visszatérő a jelenleg az angol másodosztályú Fulhamben szereplő Király Gábor kapus lehet, aki másfél évtizede szoros barátságban van Dárdaival. 1997-től hét esztendőn át együtt szerepeltek a Hertha Berlinben, s azóta is napi kapcsolatban vannak. Király akár újra a válogatott kapujába állhat, mert Bogdán Ádám sérült, Gulácsi Péter pedig nincs túl jó formában.

A Blikk kérdésére Király csak annyit válaszolt, ha hívják, mindig szívesen jön, beszélt is Dárdaival, de hogy miről, azt a kapitánytól kell megkérdezni. Dárdai Pál egyelőre nem kívánt nyilatkozni a kérdésről.