Hírek

Pintér szerdán hirdet kezdőcsapatot

Kedden is két edzés és meccsnézés várt a finnek ellen készülő kerettagokra Telkiben.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pintér Attila kedden délelőtt és délután is vezényelt egy-egy edzést a válogatott játékosainak. A délelőtti gyakorláson könnyített munkát végzett a csapat, az edzésen kiemelt szerepet kapott a pontrúgások gyakorlása. A kora délutáni szabad foglalkozás közben az U19-es válogatott játszott felkészülési meccset a finnek ellen a telki központ edzőpályáján, az 1-0-s magyar siker hozó találkozót több kerettag is a pálya széléről figyelte.

A késő délutáni programban egy újabb edzés, valamint taktikai megbeszélés szerepelt. Pintér Attila egyelőre nem szűkítette a keretet, elárulta, hogy csak közvetlenül a mérkőzés előtt hirdet kezdőcsapatot a 18 órakor kezdődő összecsapásra – írja az MLSZ honlapja.

A finn válogatott mai sajtótájékoztatóján az északi válogatott szövetségi kapitánya, Mixu Paatelainen elmondta: kíváncsian várja a szerdai mérkőzést, mert az sokat elárulhat arról, hogy milyen lesz a magyar válogatott játéka Pintér Attila irányítása mellett.

– Nagy érdeklődéssel várom, hogy milyen lesz a magyar csapat játéka az új szövetségi kapitány irányítása alatt, szerdán kicsit betekinthetünk majd abba, hogy milyen újításokat vezetett be Pintér Attila a magyar válogatott játékában – fogalmazott a finn szakember. – Úgy gondolom, hogy jelenleg az Európa-bajnoki selejtezőcsoport második legerősebb válogatottja a magyar csapat. A selejtezőkön nagyon jó játékra lesz szükségünk a magyarok ellen, de hiszem, hogy jó eredményeket fogunk elérni az erősebb riválisok ellen is. Számunkra a mostani mérkőzés eredményének nincs jelentősége, felkészülésről van szó, nagyon örülünk, hogy kipróbálhatjuk az új magyar válogatott elleni játékot, mert ez később segítheti a felkészülésünket.

Olvasói sztorik