Hírek

Hartot kölcsönadhatja a Man.City

Az angol válogatott kapus a Stoke-nál folytathatja pályafutását.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
A Daily Mirror értesülései szerint Manuel Pellegrini készen áll kölcsönadni csapata eddigi első számú kapusát, az angol válogatott Joe Hartot. A 25 éves hálóőr a Stoke Cityhez kerülhet, amennyiben a „Fazekasok” vezetősége elfogadja a manchesteri klub 15 millió fontos ajánlatát Asmir Begovicért.
A 26 esztendős bosnyák hálóőr 2010 óta áll a Stoke City szolgálataiban, több mint száz meccsen lépett pályára és már gólt is szerzett a klub színeiben. Korábban más angol topklubokkal, így az Arsenallal, a Liverpoollal és a Manchester Uniteddal is összeboronálták.
Pellegrini az elmúlt hetekben több kapusnál is bepróbálkozott, ugyanis elégedetlen Hart elmúlt hónapokban nyújtott teljesítményével. Szintén mai hír, hogy az AS úgy értesült, a City már tárgyal a Real vezetőségével arról, hogy kivásárolják Iker Casillast. Ám, ha ez a transzfer nem jön össze, még mindig jól jöhet a Begovic-vonal.
Az „Égszínkékek” ráadásul nemcsak kifizetnének 15 milliót a bosnyákért, valamint fél évre átengednék Hart játékjogát, hanem ez idő alatt végig állnák is az angol kapus heti 110 ezer fontos fizetését is. Azaz a Stoke ingyen kapna egy válogatott szintű hálóőrt, míg nyártól bevethetik a klub keretéhez tartozó, jelenleg kölcsönben a Barnsley-nál futballozó Jack Butlandet, az angol nemzeti tizenegyben vala bemutatkozott legfiatalabb kapust.

Olvasói sztorik