Nemzetközi foci

Pellegrini újabb ötlete Hart-ügyben

A chilei menedzser málagai kapusát csábítaná Manchesterbe.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!A Daily Star értesülései szerint Manuel Pellegrini továbbra sem tett le azon tervéről, hogy új kapust igazoljon a Manchester Cityhez, ezzel a jelenleginél nagyobb rivalizálásba kényszerítve a csapat elsőszámú hálóőrét, Joe Hartot. Az angol válogatott kapus formája az utóbbi időben több kívánnivalót is hagyott maga után, így Pellegrini most Willy Caballerót nézte ki versenytársául.
A 32 éves argentin hálóőr 2011 és 2013 között két és fél éven keresztül dolgozott együtt a Málagának Pellegrinivel, aki annak idején mindösszesen 900 ezer euróért vásárolta meg az Elchétől.
Jelenlegi ára ennek sokszorosa lehet, a Star beszámolója szerint a City akár 12 millió eurót is kifizethet a kapusért, aki 2001-ben az argentin válogatottal U20-as világbajnoki címet nyert.

Caballero a hírek szerint jól érzi magát a Málagánál, nem szívesen váltana, ugyanakkor a Pellegrini megháromszorozná a fizetését, ha a Cityhez igazol. Egy ilyen ajánlatra pedig nehéz nemet mondani…

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik