Nemzetközi foci

Kell a pénz Valdésra, eladnák Hartot!

A Man.Cityt irányító Manuel Pellegrini merész húzásra készül?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Angol lapértesülések szerint Manuel Pellegrini, a Manchester City trénere kész eladni Joe Hartot, az együttes saját nevelésű, angol válogatott kapusát, hogy aztán az így befolyó összegből megszerezzék Victor Valdést.
A Barcelona kapusa nyáron biztosan távozik a katalán klubtól, már csak az a kérdés hova. A legnagyobb favoritnak az AS Monaco tűnik, ahol évente 10 millió euró feletti összeget tehetne zsebre, de a hírek szerint Angliából, a Chelsea-től is keresték már. Végül bárhol is kössön ki, vélhetően ennél kisebb összegért nem fog leszerződni a spanyol válogatott hálóőr…
A City érdeklődése sem új keletű, 2012 nyarán már összeboronálták Valdést az akkor friss, angol bajnok csapattal. Ám Joe Hart remek formája miatt végül felesleges lett volna lebonyolítani a transzfert.
A 26 éves angol kapus azonban az elmúlt hónapokban nem tud igazán topformába lendülni, több gól is az ő lelkén szárad az idei szezonban, ez pedig Pellegrininek nem tetszik.
Korábban arról lehetett olvasni, hogy a rivalizálás kedvéért a City megszerezné a Celtictől az angol válogatott másik kapusát Fraser Forstert, így próbálva meg jobb teljesítményre sarkalni Hartot.
A Sunday People értesülései szerint Pellegrini ennél drasztikusabb lépésektől sem zárkózik el…

Olvasói sztorik