Nemzetközi foci

Reina 5 millió euróba kerül

A Liverpoolnak nincs szüksége a spanyol kapusra.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!
Az El Mundo Deportivo értesülései szerint a Liverpool trénere, Brendan Rodgers a jövőben sem számít Pepe Reinára, az angol együttes jelenleg Nápolyban védő hálóőrére. A spanyol lap úgy értesült, a Napoli 5 millió euró ellenében megvásárolhatja nyáron a kapust, amennyiben szeretné megtartani.
A 31 éves hálóőr a Barcelonában kezdte a karrierjét, majd a Villarrealhoz igazolt, ahonnan 2005-ben került a Poolhoz. A “Vörösöknél” 285 mérkőzésen lépett pályára, többek között a 2007-es Bajnokok Ligája döntőben is, ahol 2-1-es vereséget szenvedtek az AC Milantól.
Reinát az elmúlt hónapokban többször is szóba hozták nevelőegyesületével, az FC Barcelonával, ahol a nyáron távozó Victor Valdés helyére keresnek új hálóőrt.
A 26-szoros spanyol válogatott kapus a belga Simon Mignolet szerződtetésével veszítette el biztos helyét a Liverpool kezdőjében. Ráadásul angol lapértesülések szerint a 18-szoros angol bajnok együttes télen újabb kapussal erősít: Rodgers a Hannover német válogatott labdarúgóját, Ron-Robert Zielert nézte ki magának.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik