Nemzetközi foci

Már meg is van Forster utódja

Nyáron új kapus után nézhet a Celtic.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Az Independent értesülései szerint az angolt, ír válogatott kapus válthatja a skót élcsapat, a Celtic Glasgow kapujában. A zöld-fehérek kiszemeltje nem más, mint az angol másodosztályban szereplő Millwall rutinos hálóőre, David Forde, akinek nyáron lejár a szerződése.
A 33 esztendős labdarúgó 1999 óta profiskodik, az ír válogatottba 2011-ben hívták be először, ám azóta kirobbanthatatlan a kapuból, két év alatt 15 meccsen védte a nemzeti csapat hálóját.
Bár 2008 óta a Millwall játékosa, korábban nem épp a klubhűség mintája volt, játszott már a Galway United, a Barry Town, a West Ham United, a Derry City, a Barnet, a Cardiff City, a Luton Town és a Bournemouth csapatában is, tizennégy év alatt pedig összesen tízszer váltott klubot.
A Celtic jelenlegi első számú kapusa az a Fraser Forster, aki az elmúlt időszakban a Manchester Cityben futballozó Joe Hart fő kihívójává lépett elő az angol válogatott egyes mezéért. A 25 éves labdarúgó 2010 óta a glasgow-iak futballistája, és teljesítményével olyan csapatok figyelmét keltette már fel, mint a Barcelona, az AC Milan, a Manchester United és a Manchester City.

Olvasói sztorik