Ami a szívemen, az a Facebookon

Dzsudzsák új cipőt avat, Stieber meglepetést okozna; mit osztanak meg a nagyvilággal válogatott játékosaink Amszterdamból?

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A XXI. század világában azt mondják, aki nincs fent a Facebookon, az nem is létezik. Éppen ezért nem meglepő, hogy a világsztárok, politikusok mellett hazánk labdarúgó-válogatottjából is többen folyamatosan megosztják gondolataikat a legnagyobb közösségi oldalon.

Nincs ez másként a Hollandia elleni világbajnoki selejtezőre való felkészülés utolsó napjaiban, óráiban sem. A Rangadó.hu legújabb összeállításában az Amszterdamban tartózkodó csapat tagjainak Facebook-oldalát szemlézzük.

Csapatunk kapusa, Bogdán Ádám a szállodái kilátás képét osztotta meg követőivel. Ez a panoráma fogadja a játékosokat az Amszterdamban eltöltött napok alatt.

A Haladás védője, Devecseri Szilárd nem rendelkezik hivatalos rajongói oldallal, ám a szállodai szoba minden bizonnyal rá is nagy hatással volt, hiszen megosztotta ismerőseivel a tartózkodási helyét.

Nem meglepő, hogy a legtöbb követője válogatottunk legnagyobb sztárjának, Dzsudzsák Balázsnak van. Közel 82 ezer felhasználó kíváncsi a mindennapjaira a Facebookon. Az utolsó bejegyzés kedden került ki. Reméljük, az új cipő szerencsét és gólokat hoz.

A középpályáról nem Dzsudzsák az egyetlen, akit figyelemmel kísérhetünk az interneten. Stieber Zoltán magyarul és németül is köszönti rajongóit Hollandiából. Bejegyzésében talán a legfontosabb az utolsó mondat: ki meri mondani, amit mindannyian szeretnénk: „Jó lenne meglepetést okozni.”

A csatársorunk három tagjából egyik játékos sem rendelkezik Facebook-oldallal, ezt persze könnyen megbocsájtjuk nekik, főleg ha képek helyett gólokat osztanak meg velünk este.

A sérülés miatt hiányzó csatárunk, Szalai Ádám viszont aktív tagja az oldalnak, csütörtöki bejegyzésében jó kívánságait küldi a csapatnak.

Természetesen a holland sztárok is használják a Facebookot, Robin van Persie oldalát 3,5 millió rajongó követi, a Manchester United támadója ezt a képet töltötte fel szerdán:

A TrollFoci rajongói is készülnek a meccsre, különösképpen Van Persie-re. Egyikük így képzeli a holland sztár Facebook-oldalát, ezzel is megköszönve Stadler Józsefnek a mérkőzés előtt kapott vastag borítékot:

A magyar válogatott este fél kilenckor lép pályára a hollandok ellen, csak bizakodni tudunk, hogy szombaton örömteli bejegyzéseket olvashatunk a magyar játékosoktól.