Hírek

Sérülések a válogatottnál

Az eltiltott Korcsmár Zsolt biztosan nem játszhat kedden az észtek ellen.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A bukaresti világbajnoki selejtezőt követően hajnali fél háromra ért Telkibe a válogatott, a stáb már az észtek elleni meccsre készíti a csapatot – írja az MLSZ honlapja.

A háromgólos vereséggel zárult bukaresti selejtezőt követően a játékosok Telki felé vették az irányt, és meglehetősen hosszú utazás végén, hajnali fél háromra értek az MLSZ edzőközpontjába. A futballisták esti letörtsége reggelre sem múlt el, kimondottan rossz hangulatban indult a nap, a keret egészséges tagjai komoran ballagtak ki a délelőtti átmozgató edzésre. A szakmai stáb feladata nem ígérkezik könnyűnek, a csapat taktikai felkészítése mellett három nap alatt lelket kell önteni a focistákba.

Az edzést néhányan sérülés miatt kénytelenek voltak kihagyni. Orvosi vizsgálaton kezdte a napot a mérkőzésen lecserélt Varga József és Koman Vladimir, valamint a kilencven percet végigjátszó, de húzódás vagy rúgás miatt fájdalomra panaszkodó Dzsudzsák Balázs és Vanczák Vilmos. Korcsmár Zsolt sem edzett, ő ugyancsak sérüléssel bajlódik, rá egész biztosan nem számíthat kedden a kapitány, mert sárga lapot kapott Bukarestben, és a következő selejtezőn az eltiltását tölti.

Olvasói sztorik