Hírek

Az elmúlt 3 év legjobb játéka kell

Egervári Sándor szerint eddigi kapitánysága legjobb játékát kell nyújtania a válogatottnak péntek este.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

A csütörtök esti, bukaresti sajtótájékoztatón Egervári Sándor azt mondta: eddigi kapitánysága legjobb játékát kell nyújtania a magyar válogatottnak ahhoz, hogy legyőzze Romániát a világbajnoki selejtezőn.

– Természetesen, mint igazi sportemberek, szeretnénk győzelemre játszani, de tudjuk, hogy ez Bukarestben nagyon nehéz – nyilatkozta a szakember. – Az elmúlt három év legjobb játékát kell nyújtania a válogatottnak, ez elengedhetetlen a sikerhez. Persze tudjuk, hogy ez egy rendkívül nehéz párharc, amely sajnos a legtöbb esetben sikertelen volt, hiszen harminckét éve nem nyertünk a románok ellen.

A magyar csapat szövetségi kapitánya úgy vélekedett, hogy a két együttes hasonló játékerőt képvisel, így nehéz mérkőzésre számít. A posztot 2010 óta betöltő szakembernek leginkább a védelem összeállítása okozhat gondot, mert sérülés miatt Juhász Rolandra, illetve Mészáros Norbertre sem számíthat.

– Természetesen a védelem stabilitása nagyon fontos, ugyanakkor bizakodó vagyok ennek kapcsán. Bízom benne, hogy a csehek elleni mérkőzésen történteket megfelelően kielemeztük, és hasznosítani tudjuk majd – mondta a tréner, majd hozzátette, szokásához híven csak néhány órával a találkozó előtt hirdeti ki a kezdőcsapatot.

A sajtótájékoztatón részt vett Hajnal Tamás, a német Ingolstadt légiósa, aki elmondta, természetesen a három pont megszerzése a cél, ugyanakkor tisztában vannak vele, hogy Bukarestben ez rendkívül nehéz lesz.

A várható kezdőcsapat az MTI szerint:

Bogdán – Vanczák, Korcsmár, Guzmics, Kádár – Koman, Varga J., Hajnal, Dzsudzsák – Szalai, Böde

Ön szerint mi lesz a román-magyar világbajnoki selejtező végeredménye?

Magyar győzelem: 1034
Döntetlen: 112
Román győzelem: 106

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik