Hírek

A kosaras nem szurkol

A Jászberényben játszó román-magyar állampolgárságú Lázár László szerint Romániában még mindig sérelmezik az első meccsen a magyarok részére befújt tizenegyest.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Pénteken Bukarestben találkozik egymással a román és a magyar válogatott. A szeptember 6-i világbajnoki selejtezőn a tét nem kicsi, hiszen a győztes életben tarthatja továbbjutási esélyeit a jövő évi világbajnokságra.

A Rangadó.hu egész héten interjúkkal és érdekes összeállításokkal hangol a nagy meccsre. Megszólaltattuk Lázár Lászlót, az élvonalbeli Jászberény kosárlabdázóját is. A román-magyar állampolgárságú játékos a Nagyváradot hagyta el idén nyáron a jászságiak kedvéért, azért, hogy új csapatával kiléphessen a nemzetközi porondra, és szerepelhessen az EuroChallenge kupasorozatában. A 207 centi magas center a román válogatott egyik oszlopos tagja. Honlapunknak elárulta, hogy a labdarúgást kevésbé követi, de a magyar-román párharc első felvonását ő is látta.

– Az igazság az, hogy nem követem túlzottan a focit, de a magyarországi találkozót történetesen pont láttam – mondta Lázár László a Rangadó.hu érdeklődésére. – Az a mérkőzés borzasztóan furcsa volt, hiszen üres lelátók előtt kellett játszania a két csapatnak. Romániában sokan annak adtak hangot, hogy nem volt tizenegyes, amit a játékvezető befújt a magyaroknak. Ezt máig sokan sérelmezik. Nagy az érdeklődés a találkozóval kapcsolatban. Hazai pályán természetesen mindenki a győzelemben bízik. Nem szeretnék tippelni, mert személy szerint egyik csapatnak sem szurkolok. Azt szeretném, hogy egy jó, élvezetes mérkőzést játsszon a két csapat, amit a szurkolók élvezhetnek.

Olvasói sztorik