Hírek

Egervári kezdőcsapatot hirdetett!

Egyelőre csak a játékosok tudják, ki játszik este.

Kapcsolódó cikkek

Gyorsan szeretnél értesülni a Rangadó.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk! Klikk és like a Facebook-on!

Viharos volt a magyar válogatott csütörtök esti edzése Telkiben. Az orkánerejű szél mellett havas eső is nehezítette a mieink dolgát. A gyakorlás a média számára nyilvános volt, ezért a román tévések mellett a vendég válogatott szakmai stábjának tagjai is figyelték a gyakorlatokat, sőt Egervári Sándor nagyvonalúságának köszönhetően egészen az edzés végéig a pálya mellett maradhattak – írja az MLSZ honlapja.

A szövetségi kapitány természetesen figyelt arra, hogy ne fedje fel a kártyáit, ezért nyilvánvaló taktikai elemek nem szerepeltek a gyakorlatok között és a kétkapus játék során sem. A játékosaink lelkesedését jól mutatja, hogy a kötelező program végén, a zord időjárás ellenére többen is kint maradtak a pályán pontrúgásokat gyakorolni. A keret tagjai közül egyedül Szakály Péter bajlódik kisebb vállsérüléssel, a többiek teljesen egészségesen várják a péntek esti összecsapást.

Péntek délelőtt még egy utolsó átmozgató edzés szerepelt a programban, majd Egervári Sándor a játékosokkal közölte, hogy kik alkotják a kezdőcsapatot a Puskás Stadionban. Az összeállítás egyelőre csak a futballisták számára publikus, a kapitány csak a mérkőzés előtt 70 perccel hozza nyilvánosságra.

Olvasói sztorik