Hírek

Futács egyhónapos kölcsönben

Futács Márkót egy hónapra kölcsönvette a Championship 16. helyén álló angol Blackpool.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

A másodosztályú együttesnél április 1-ig számítanak a Leicester City csatárának játékára, aki már kedden, a Birmingham ellen bemutatkozhat Paul Ince csapatában.

– Régóta szerettem volna elmenni kölcsönbe, de eddig nem engedett el a klubom, most viszont rábólintott az edző, hogy egy hónapra átigazoljon a Blackpool – nyilatkozta az F-Group menedzserirodán keresztül a 23 éves játékos. – Nemrég értesültem a lehetőségről, örültem neki, hiszen Paul Ince edzővel élmény lesz a közös munka, rövid idő alatt is sokat tanulhatok tőle. Különös, hiszen ma még a Leicester második csapatában léptem pályára a Coventry ellen, holnap pedig Birminghamban csatlakozom a blackpooli kerethez. Angliában ugyebár szokás, hogy rövid időre szerződtetik a játékost az egyesületek, fura helyzet ez, hiszen nincs idő beilleszkedni, rögvest teljesíteni kell. Persze, nem barátokat szerezni megyek, a játéklehetőség vonzott. Annak nincs sok értelme, hogy a Leicester padját koptatom, így viszont lesz négy bajnoki, amin bizonyíthatok. Kedden a cserék közé neveznek, remélem szombaton, a Watford otthonában már a kezdőben kapok helyet. Nincs jó formában a Blackpool, nyilvánvalóan azért néztek ki, mert gólokat remélnek tőlem. Jó lenne, ha sikeres hónap elé néznék, hiszen amennyiben menne a futball, a Leicester is várná, hogy visszatérjek – s talán jobban számolna velem az edző.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik