Hírek

„Szerencsétlen szituáció volt”

Délczeg Gergely már jobban van, és a jövő hét elején ismét edzésbe áll.

Kapcsolódó cikkek

Áruld el, melyik a kedvenc magyar labdarúgócsapatod, és nyerj egy iPhone 5-öt a Rangadótól. Klikk és like! A sorsolást március 20-án tartjuk közjegyző előtt.

Szerda délután a Győri ETO vendégeként lépett pályára Budapest Honvéd együttese a Magyar Kupa-negyeddöntő visszavágóján. A találkozót a hazaiak 2-0-ra megnyerték, ráadásul a fővárosiaknak háromszor mutatta fel a piros lapot a játékvezető. Ezzel azonban még nem ért véget a kispestiek nem túl szerencsés győri vendégjátéka, ugyanis a gárda támadójátékosa, Délczeg Gergely a helyi kórházban töltötte az éjszakát. A csatár a találkozó hetedik percében fejelt össze Lipták Zoltánnal, lecserélése után pedig hányingerre, sézdülésre panaszkodott, ezért kórházba szállították. A 25 éves csatár a Rangadó.hu megkeresésére elmondta, már hazaengedték, és jobban is érzi magát, arra azonban nem nagyon emlékszik, hogy pontosan mi történt.

– Egy felívelés után felugrottam fejelni, és utána már csak arra emlékszem, hogy a földön vagyok – magyarázta a bajnoki góllövőlista harmadik helyén álló Délczeg Gergely. – Pont nem láttam, azt hiszem, Lipták Zoltán fejelt le hátulról. Igazából ennyi maradt meg, de nem is láthattam a szituációt. Nem volt eszméletvesztés, egy szerencsétlen szituáció volt sajnos. Ezután cserét kértem, és az öltözőbe rosszul lettem.

– Jobban van már? Hazaengedték a kórházból?
– A győri kórházban töltöttem az éjszakát, de most már itthon vagyok. Egyelőre lábadozom, itthon pihenek, de szerencsére sokkal jobban vagyok, mint tegnap. Jövő héten állhatok ismét edzésbe.

– Hogyan értékelnéd a tegnapi mérkőzést? A játékvezető alaposan belenyúlt…
– A tulajdonosok kérésére a találkozóról nem nyilatkozhatunk, de egyébként sem láttam az összecsapást, úgyhogy nem is tudnék róla véleményt formálni, hiszen a nyolcadik perctől benn voltam az öltözőbe.

– Hogy sikerült a téli felkészülés, illetve az új emberek érkezésével erősödött a Honvéd?
– Annak ellenére, hogy itthon készültünk, el tudtuk végezni a tervezett munkát. Nagyon jól le voltak takarítva a pályák. Kíváncsian várom a szezon elejét, most az első fordulóban sajnos nem tudok játszani, de remélem, hogy a tavasszal jól fogunk szerepelni, és meg tudjuk tartani a jelenlegi pozíciónkat a tabellán. Minőségi játékosok érkeztek a csapathoz, ezért úgy gondolom, hogy mindenképpen erősödtünk. Véleményem szerint reális tűnik az első hat hely valamelyike a gárda számára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik