Kiemelt hírek

Minden posztra két jelölt a Honvédnál

Délczeg Gergely a bajnokságban a legjobb hat közé várja új csapatát, a Budapest Honvédot.

Két év után klubot váltott Délczeg Gergely, aki a Siófok együtteséből a Budapest Honvédba igazolt. A Balaton partján sokat köszönhetnek neki, hiszen az előző bajnokságban, főleg tavasszal rendkívül fontos gólokkal segítette bennmaradáshoz a Siófokot, összesen hatszor volt eredményes.

– Ez volt az első teljes szezonom az NB I-ben – nyilatkozta a Rangadó megkeresésére a 24 éves támadó. – Ősszel kevesebb lehetőséget kaptam, mert Sowumi Thomas játszott a posztomon, de a távozását követően, tavasszal már több időt töltöttem a pályán, és úgy érzem, sikerült is meghálálnom a bizalmat.

Délczeg beilleszkedése a Honvédba gördülékeny volt, hiszen az edzőt, és a játékosok nagy részét korábbról már ismerte.

– Felfokozott hangulatban várjuk a Győr elleni bajnoki idénynyitót, mindenképpen szeretnénk jó rajtot venni, a három pont megszerzése az egyértelmű célunk – mesélte a korábban a REAC-ban és a Zalaegerszegben is megforduló labdarúgó. – Ennek megfelelően állunk fel, úgy néz ki, én is tagja leszek a kezdőcsapatnak. A legerősebb összeállításban játszunk, de minden posztra két kiváló emberünk van. Azt szeretném, hogy tudjak segíteni a Honvédnak, jó bemutatkozásra vágyom.

A célokról Délczeg Gergely reálisan, ugyanakkor becsvágyóan nyilatkozott.

– Minden játékos álma, hogy egyszer bajnok legyen, de tisztában kell lennünk azzal, hogy vannak nagyobb költségvetésű klubok a mezőnyben, akik más jellegű ambícióval indulnak, mint mi – vélekedett a csatár. – Fiatal, tehetséges és rutinos játékosaink egyaránt vannak, szerintem odaérhetünk a legjobb hat közé, vegyük csak például a Kaposvár legutóbbi szereplését.

A Budapest Honvéd – Győri ETO FC mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik a Bozsik Stadionban.

Olvasói sztorik